Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 09 apr 12, 11:50

Opprinnelig postet av Tøfflus

Synd at dommeren skulle drite seg ut slik. På den måten blir det stående som at "dommeren hjalp United til seier", slik overskriften på NRK Tekst-TV var i går kveld, selv om United altså kjørte fullstendig over QPR fram til straffesparket også.

Det virket også som om pipeblåseren på Emirates skulle kompensere for at United fikk tidenes gavepakke på OT. Suppe-Mario Balotelli burde hatt tre (3)!! røde kort i løpet av kampen, og det var før den siste og avgjørende taklingen der han faktisk ble utvist. Sjokkerende dårlig dømming både på Old Trafford og på Emirates.

At pusegutten Mancini fortsatte med Balotelli på banen etter hvilen viser bare at han ikke eier baller. Han tar alt pratet i media, men er tydeligvis redd for Balotelli ellers. Patetisk trener. Synd, for han var rett og slett helt herlig som spiller. En av mine favorittspillere på 90-tallet.

Ingen vet vel åssen kampen på Old Trafford hadde endt, men sannsynligvis hadde United vunnet uansett. Slik filming burde vært straffet med én kamps karantene for Young. Svineri helt på linje med en stygg takling. Juks og fandens oldefar.

Deilig at rettferdigheten seiret på Emirates tilslutt også. 

Nå går vi Gooners for 2.plassen bak United. Ti poeng opp til City er kakebit. Laughing


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340