Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 09 apr 12, 11:40

Synd at dommeren skulle drite seg ut slik. På den måten blir det stående som at "dommeren hjalp United til seier", slik overskriften på NRK Tekst-TV var i går kveld, selv om United altså kjørte fullstendig over QPR fram til straffesparket også.

Flere av topplagene fikk direkte flaue dommerfeil i sin favør denne runden: Uniteds straffe var offside og ville uansett vært veldig billig. Det Young gjorde var flaut og noe jeg ikke vil se av United-spillere. Men like pinlig var Chelseas ledermål mot Wigan, hvor fire mann var offside, og som du nevner - Balotellis voldshandling som ikke ble straffet med rødt kort. Mannen bør utestenges for resten av sesongen for den. Den sto ikke mye tilbake for en viss episode som involverte Roy Keane (med unntak av motivasjonen).

City har ikke spilt en god bortekamp på månedsvis, og da hjelper det ikke at de kun har avgitt to poeng på hjemmebane hittil. Nå er det faktisk ikke utenkelig at United sikrer seriegullet mot Everton i kampen før bortemøtet med City: United har bortekamp mot Wigan onsdag, en bane hvor United aldri har avgitt poeng, og deretter to hjemmekamper. City har nok en vrien bortekamp før derbyet. En luke på ti poeng, og et City-lag som må applaudere United inn på banen som seriemestere ... det hadde vært en fin ydmykelse for oljemilliardærene.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340