Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 25 mar 12, 15:34

Stoke City - Manchester City 1-1. Den dårlige borteformen til smurfene fortsetter, og i morgen har United muligheten til å øke luken til tre poeng mot et formsvakt Fulham på Old Trafford. Man City har vært imponerende på hjemmebane, men det har blitt langt mellom borteseirene etter jul. Det lover ikke godt for dem, da neste bortekamp er mot Arsenal ...

Ellers er vel Tottenham godt fornøyde med å ha fått med seg poeng fra Stamford Bridge og attpåtil ha spilt en god kamp. Dette var Chelseas beste mulighet til å tette luka opp til den viktige fjerdeplassen. Spurs har et relativt sympatisk kampprogram framover, og jeg tror de kommer til å holde avstanden.

Kenny Dalglish har kun gode cupresultater å hvile seg på, i serien er Liverpool rett og slett middelmådige og ser ikke ut til å forbedre 6. plassen fra i fjor - snarere tvert om. Newcastle på sjette har luke, mens det er ganske tett på plassene rett bak Liverpool.

I bunnen var gårsdagen neppe hjertemedisin for særlig mange. Med både Blackburn, Bolton og Wigan involvert i bunnen går nok nitroglyserinet som varmt hvetebrød på apotekene i Lancashire, men verst er det nok for Wolves som nå har overtatt jumboplassen, og har fire poeng opp til Bolton over streken.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340