Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 20 mar 12, 18:57
Endret: 20 mar 12, 18:58
Endret av: Willy René

Opprinnelig postet av Erikk


Vi har ikke alle detaljer i saken, men slik jeg har forstått det gjelder saken spørmålet om utbetalinger til et selskap i Estland egentlig er skjult lønn til Raio.  Om denne påstanden fra Skatt Øst er riktig vet vi ikke og det vil være mange argumenter begge veier. Vi har tidlere sett  saker hvor en part har blitt forhåndsdømt av media som ofte vinkler sakler kun den ene veien, og jeg vil ikke si at FFK har gjort noe galt før klubben er dømt.

 

Min ringe viten om økonomi og skatterett forteller meg at det her er foretatt handlinger for å unndra midler fra beskatning.

Argumenter "begge veier"  har nok ikke så mye å si. Hva man kommer til når det gjelder skattemessig bosted, og hva pengeutbetalingen kommer til å bli ansett som vil nok bety mer i denne saken.

Hvis pengeoverføringene til Estland har tilflytt Piroja der borte, så skal det ikke rare argumentene til for at pengene er en del av lønnen for tjenestene han har ytt for FFK. Om man døper om pengene til "stipend" eller "speiderhonorar" betyr ikke så mye.

Det er realitetene som betyr noe, og hva er det?

Jeg er sterkt engstelig for at denne Pirojasaken vil bli en ny djevlepakke i mengden av djevlepakker FFK har mottatt de senere åra, men jeg håper selvsagt at det ikke skjer.

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f