Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 12 mar 12, 21:29

Først. Jeg skal ikke skyte noen for å mene noe annet enn meg.

Men jeg var positiv til noe av hva klubben foretok seg av div skifter mellom 2006-2008. Det var fordi jeg ønsket å gi alle enn sjans før jeg gjorde meg opp en mening.  Jeg syntes det var positivt at klubben blandt annet ansatte en sports.dir når Morgan kom inn. Jeg var skepist mtp Mikel-saken. Morgan gjorde mye bra. Jeg var ikke positiv til at Eggen gikk istede for MA. Når først Grønnhagen kom var jeg også positiv til ham. Det må man når en ny trener, dog ett ubeskrevet blad for meg, at  Nordli kom inn var noe jeg var sterkt imot, fordi jeg kjenner hans stil rimelig godt, både ved observasjon, men også ved å lese og høre om hans metoder som trener. På leder siden var jeg positiv til Henriksen- inntil han begynte å vise sin rette side. Den flere med meg ikke helt forstod, men også misslikte. Når jeg utaler meg om TKK saken så forholder jeg meg til det jeg vet, etter samtaler med mennesker innenfor stadionveggene, og for mine egen observasjoner samt erfaringen min jeg har fra å jobbe med mennesker i prestasjonsmiljøer  For min del så har prosessene som har vært gjort fra styrene vært  horible. Det har vært ttatt populistiske avgjørelser. Både i ansetelser, valg og avskjedligelser. Jeg synes at Perioden mellom 2007-2009 har det vært gjort få gode avgjørelser og beslutninger på styrenivå for at FFK skal a fremgang. Allerede i 2008 var jeg sterkt kritsk til den utviklingen jeg så ble gjort i FFK. Jeg satt med min far under kampen mot Lyn ( siste kamp i 2008) og sa at dette laget rykker ned til neste år.

På bakgrunn av dette var jeg veldig positiv til at FFK ansatte TKK for at FFK skulle ta nye steg i rettningen av å bli en topp drevet eliteklubb. Klubben var rett og slett for dårlig spent på det sportslige området. Man hadde flere prosjekter som gikk på forskjellige steder i klubben, men det var dårlig samandling mellom A-Trenere, Jr Trenere, Byprosjekt, FFK college.. Når man begynte å snakke om at klubben skulle ha opp egene unge spillere med lokal tilhørliget så skal ikke hovedt trener engang få lov til å nekte. Om klubben bestemmer seg for ett satsningsfelt så får bare treneren lytte. Og det er dette som er sakens kjerne. Sportsdirektøren har sportselig koordinativt ansvar, og om ikke styrets ønsker blir gjennomført, fordi styret plutselig vender nesen andre veien. Og fordi treneren legger opp til maktkamp. Da skjønner jeg veldig godt hvorfor man trekker seg.

FFK har hatt beslutningsproblemer helt siden 80 tallet og det er på ledersiden ansvaret sitter. Er man ikke tro mot sine prinsipper og følger sne planer, ja da skjønner jeg at man trekker seg ut om arbeidsmiljøet blir for vanskelig. Det ville jeg selv gjort. Og noe jeg har gjort både med egene prosjekter og fra ansettelser.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340