Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 21 feb 12, 11:05

[/quote]

Budsjettert med 7500 solgte billetter ja, men til riktig snittpris? Husk at det er mange fribilletter til kampene og disse regnes med i "besøkstallene".

Det er bortimot 1500 fribiletter pr kamp

7500 solgte billetter er dermed etter budsjett, men hvis man har budsjettert med en snittpris på 200,- og solgte billetter hadde en snittpris på 150,-, så er det en differanse på 6 mill. Vet ikke om gapet er så stort, men det er uansett en "missmatch". 

Har hørt tidligere at sponsorpakkene bærer mer preg av å være "fordelsprogram" enn sponsorater. Dvs at man får litt for mye for pengene.

[/quote]

Forklaringene dine gjør jo alt bare verre. De klarer ikke å operere med riktig snittpris? De vet vel fra tidligere år hvor mange fribilletter som går hvert år. Erfaring heter det. Det er jo det som er å budsjettere! Så mye koster sponsorplassene. Så mange fribilletter. Så mange sesongkort. Så mange enkelt billetter. Ok. Det å budsjettere er litt som å spå. Men det er jo derfor man budsjetterer omigjen i annet halvår. Da har man litt peil på om man er på riktig spor. Eller driver dem ikke sånn i FFK? Forklarer mye i så fall.....

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340