Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 17 feb 12, 10:05

motivasjonen er nok der, du prater jo mot deg selv :-)  Det er jo og vise seg frem som er moivasjonen. Som for 99% av de andre spillerene. Mange av spillerene i klubben tror du virkelig har hjerte for klubben ??? Da må du nok revurdere din tanke rundt en fotballspiller, vi snakker ikke selbakk, trossvik og kammeratgjengen her.

Det som er demotiverende må vel være og få et forslag om og gå ned i lønn for og supsidiere lønnen til de nye, Dette gjelder ikke bare keeperene men samtlige spillere.

Vil tippe at holm, og knutsen koster klubben ca 180-200 000 i mnd, og da mener du fortsatt når det ikke er penger at det er greit??

Poenget mit var at lasse hadde gjort det han kunen til kontrakten gikk ut, de har Masalinen som merkelig nok ikke er nevnt, men han var faktisk på landslags samling med det Finske landslaget forige uke. samt de har en meget talentfull junior keeper i sin eie. Så de skulle ventet ut fra det økonomiske aksepte, jeg kjøper meg ikke ferari, fordi den sto billig til salgs om jeg ikke har råd å kjøre den, eller betale forsikkringen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f