Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 16 feb 12, 15:52

Opprinnelig postet av keiko99

ta deg en bolle du....

2-3 sanger du liksom... det er så barnslig at jeg gidder ikke og synke så langt ned....

 


Da ønsker jeg å stille deg noen spørsmål Keiko, om du vil svare.

Først ettersøker du en saklig debatt, så ber du danan om å ta seg en bolle.
Hvor saklig er det? Du ber folk om å ha selvinnsikt, du burde selv ha nok selvinnsikt til å skjønne at det ikke er en saklig del av debatten du ettersøker.

Hva er det som er så barnslig at du ikke gidder å synke så langt ned med hva? Det kan vell neppe være mer barnslig enn svaret dit på Danan sitt lange innlegg.

Det er helt sant det som blir sagt er om at de som sitter på 1903 kun er en halv brøkdel av Plankehaugen, og at flesteparten tar avstand fra de og deres aktiviteter. Men det er faktisk dette som blir oppfattet som Plankehaugen, og du liker det nok like lite som oss at det ikke er like mye lyd i Plankehaugen som det en gang var.
Men dette er faktisk fakta Keiko, folk tror Plankehaugen kun er en gjeng med fyllehuer som svir av alle trygdepengene sine på 1903, mens de tar shots før den vanlige mannen i gata har rukket å lage kaffen sin på morgenen.
De i Supras bruker tribunekultur som en hobby, ikke bare den sydlanske med bluss, men også engelsk stil med høye rop uten noen hopping. Flere av oss bruker store deler av fritiden til å se på Youtube-filmer fra forskjellige tribuner rundt om i verden, til å lese diverse forumer hvor det snakkes om livet på tribunen.

Det kan godt hende at BRH/Supras har gjort at noen medlemmer i Plankehaugen har trukket seg ut.
Men det som forbindes med supporterlivet i Fredrikstad per dags dato, er ikke pyro og casuals, det som folk flest forbinder med Plankehaugen i dag er fyll og grinete trygda tanter.

Til slutt vil jeg be deg Keiko om å lese signaturen din her på forumet, ''Aldri se ned på noen, med minde du hjelper dem opp...''
Kanskje det er på tide at du legger fordommene og hatet mot de som prøver å lage liv på kampene bak deg. Å kalle noen barnslig og å be dem om å ta seg en bolle vil jeg da kalle å se ned på noen, så når du først er tøff nok til å sette det  i signaturen din bør du være tøff nok til å leve slik også.

Ønsker ikke noe tullete svar fra deg Keiko, eller noen andre på denne her, da er det rett og slett bedre å la være. 

---------------------------

Forever young, infamous youth, forever ultras.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f