Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 11 feb 12, 15:23

Opprinnelig postet av Erikk

.......Denne vinteren har jo vært jævlig, med mye negativitet hvor skatt øst og dårlig økonomi har vært hovedsakene. Hvordan dette påvirkere spillerne vet jeg ikke men vi hadde trengt noe som hadde gitt moe positivitet  

Skatt Øst har en tilnærmet ikke sak tror jeg, men det har skapt mye negativitet.
Dårlig økonomi, ja kanskje. Vi har en annen økonomi enn da vi vi brukte penger som en full sjømann. Men vi er vel ikke mye være stilt enn så mange andre. Vi har nå tross alt gjort signeringer uten at vi har solgt unna de beste for å skaffe oss middelmådigheter.

Det positive trykket er det supporterne som har ansvaret for. Det er vi som skal svare det negative med positive signaler.
Det er vi som skal skal ha så mye positivt trøkk at vi kan drukne det negative.

Reglene om at det skal 10 positive for å overdøve 1 negativ gjelder vel fortsatt.

For å være ærlig synes jeg at vi tross alt har en bra stall - vi har fått inn erfaring sammen med et ungt og entusiastisk mannskap. Og jeg tror vi har  spillere som kan jobbe for hverandre.

I fjor vant vi mye i oppkjøringen og var gode de første kampene i serien for deretter å møte veggen totalt. Jeg tror det er noen som har tatt lærdom og lagt løpet litt annerledes i år - og jeg tror vi får en mye mer stabil formkurve.

2012 skal vi etablere oss i tippeligaen.

PS
Dette var ikke spesielt myntet på Erikk, men det han skrev  ga springbrettet.

PS 2
Savner også mer engasjement fra PH - klarer dere i år å få til et trøkk som vi hadde i sølvsesongen og et engasjement på bortekampene som vi var kjent for for noen år siden. Jeg vet dette kreves hard jobbing fra mange, men ser ikke noen grunn til at vi ikke fortsatt skal klare det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340