Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 30 jan 12, 18:52

Opprinnelig postet av Fossekællen:)


I strømsborgsaken er vel straff en helt feil vinkling. I mine øyne handler den saken om omdømme og respekt. Hvis FFK ønsker og fremstå som en elefant på glassmagasinet kan de bare drive på som før. Dette har skadet FFK (kanskje ikke så mye), det har skadet Strømsborg vil jeg annta.

Det hele virker jo veldig vinglete og useriøst.

Har vanskelig for og tro at noen fra Sarp har ønsket eller drømt om at FFK skal miste plassen i TL pga denne saken.

Når det gjelder Piroja saken stiller det seg helt andlerledes men der vil det renne mye vann under brua før man vet utfallet.

Det er ikke overraskende at sarpinger omtaler FFK og folkene rundt som respektløse overfor naboer generellt, og overfor S08 spesiellt.

Kanskje på tide for sarpingene snart å få saken ned på det nivået den hører hjemme? "Elefant i glassmagasinet......"?

Perfekte sarp kan komme ned på jorda en gang de også. Dere leter jo hele tiden etter saker å anklage FFK, klubben, byen og supporterne for. Kanskje det snart er på tide å erkjenne for dere også at etter at det nye styret overtok så er det nettopp omdømmebygging og respekt som er i ferd med å skapes. Er det virkelig så plagsomt å se at sykdommene er i ferd med å helbredes?

Som FFK-supporter er jeg helt klar over at tidligere ledere og styre i FFK-systemet har vært preget av kaos og uetikk, det trenger vi ingen sarpinger til å fortelle oss.

Får virkelig håpe at dere holder rent i eget bo slik at vi slipper å slå tilbake. Vi ønsker kun å slå tilbake på sportslig sett, og så vidt jeg husker så ble det gjort i siste kamp mellom S08 og FFK på Sarpsborg (kommunale) stadion.

---------------------------

Tro = Overtro
Vitenskap = Sannhet


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f