Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 08 jan 12, 19:39

Opprinnelig postet av Plankekæll

Jeg vet ikke hva som er verst av Scum og Smurfepakk. For meg blir det en dritt. Det var det jeg prøvde å få frem.

Smurfepakk er ment spøkefullt fra min side - men jeg skjønner at det kan forstås annerledes."Scum" låter atskillig mer hatefullt i mine ører.

Påstanden om at de andre toppklubbene ville ha gått frem på samme måte dersom de hadde hatt like mye penger, vil vi neppe få svar på, men jeg har vondt for å tro at Wenger eller Ferguson ville kjøpt inn 10-20 nye spillere i løpet av et år eller to, flesteparten av dem i £10 mill-klassen. Det kan selvsagt innvendes at lagene allerede har gode staller og ikke ville trengt slikt.

Når det gjelder respekt, vil jeg si at "Welcome to Manchester"-plakaten City fikk smekket opp midt i sentrum da Tevez gikk fra Untied til City, er såpass barnslig at det i seg selv er nok til å ha liten respekt. En tåpelig "morsomhet" med bakgrunn i at Old Trafford ligger utenfor grensen av City of Manchester.

Og at man instruerer nyankomne spillere til å kverne på myten om at Manchester er en "blå by" og at City har mange flere fans i byen enn hva United har, det er heller ikke noe som innbyr til respekt. Det blir som om Sarpsborg 08 selv skulle stått bak slike ting som konjakken "0-2 X.O." ...

Drittkasting mellom fans er en ting, men slike barnslige stikk fra offisielt klubbhold?

Det Mancini og spillerne hans har fått til sportslig, det har jeg all mulig respekt for. Det samme gjelder City-fans som har et reflektert forhold til det som har skjedd med klubben. Men for meg representerer City til nå kroneksempelet på hvor galt det bærer avsted med oppkjøpene av engelske klubber. Det er fullstendig bingo om man får en eier som spyr penger inn i klubben, eller en eier som ødelegger den.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f