Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 08 jan 12, 19:09

Hvilke uttalelser er piss? Vær gjerne konkret.Er det piss å ikke "innrømme" at United konstant får hjelp av dommerne og har de mest ufyselige spillerne fotballen har sett? Hjelp meg gjerne å lære å opptre enda mer saklig i møte med usakligheter.

Og er ikke Manchester City leketøyet til sjeik Mansour? De har altså spyttet inn så mye penger på så kort tid at de fullstendig har redefinert rammene for hva som er mye og lite penger i engelsk fotball. De opererer på et helt annet nivå enn klubber som alltid har vært med i toppen - United, Liverpool, Arsenal - og det var helt tilfeldig at det ble akkurat City. Andre klubber som har blitt kjøpt opp av utenlandske eiere har endt opp med folk som Venky's ... eller Glazers, eller Gillett & Hicks.

At man velger en tilfeldig klubb og kaster så mye penger etter den klubben st manageren knapt trenger å blunke før han kjøper en ny spiller til 200 millioner - eller kan betale en million i uka til en spiller som er utlånt til laget på tredjeplass i samme liga (!) - det er så nær leketøy man kan komme. Du vil aldri se meg bruke slike betegnelser om Arsenal eller Liverpool.

 

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f