Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 08 jan 12, 17:51

Jeg burde egentlig holde meg for god til å svare folk som skriver barnsligheter som "scum spillere" (sågar med særskrivingsfeil), men skitt au.

Jeg reagerte heller ikke umiddelbart på taklingen, men da jeg så den i reprise skjønte jeg utmerket godt hvorfor Foy ga rødt. Kompany løfter begge bena og går inn med sålene først. Mange slike taklinger har gitt rødt kort tidligere, og det at Roy Keane er uenig forandrer ingenting på det.

Ellers er jeg enig i at Evra isolert sett godt kunne fått gult kort nummer to, men det er ganske vanlig at slike situasjoner passerer uten kort. Man kan gjerne mislike akkurat det (og jeg misliker det) - men å bruke en slik situasjon som argument for at dommeren er partisk, det er søkt

Straffe til City? Javisst kaster Jones seg ned for å blokkere innlegget, men du ser jo at ballen skifter retning i kneet hans før den treffer hånda. Slett ingen klar hands, men den kunne vært gitt.

Ser man alle disse under ett, kan man godt skjønne at City føler at de har vært uheldige med dommeren. Men så har man da den lille straffen Valencia ble snytt for - som var en klarere situasjon enn noen av de ovennevnte. Og når den klareste feilen dommeren gjør, går i favør City, da går vel lufta litt ut av argumentasjonen.

Dog forventer jeg jo at folk som skriver piss som "scum spillere" og "falske Patrice Evra" glatt lukker øynene for slikt. Sju Carlsberg er noen for mange.

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f