Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 03 jan 12, 09:56

Opprinnelig postet av arte et labore

Opprinnelig postet av Tøfflus
Høyst upassende at Rovers skulle velge akkurat United-kampen når de først skulle velge én kamp hvor de faktisk skulle utnytte sjansene sine. Skjerpings. I andre halvdel av sesongen forventer - nei,  forlanger jeg at dette gjøres mot City.

Du må nok vente noen år før det skjer. Det første julemirakelet skjedde visstnok for over 2000 år siden i julen, det andre kom altså i 2011. Uansett, det hjelper Blackburn svært lite å gjøre det bra mot de store lagene, når sekspoengskamper mot andre bunnrivaler tapes gang på gang dessverre.

Eneste lyspunktene i går var vel at laget egentlig ikke spilte så ille og at Gamsten tok en skikkelig sklitakling på Kean mot slutten ;)

Spillemessig var vel Blackburn faktisk bedre i går enn de var på lørdag. Jeg så den taklingen ja, vittige saker Cool (jeg så dog ikke noe særlig av deres kamp, valgte meg Wolves-Chelsea da jeg kom hjem fra jobb og det var en halvtime igjen av kampene).

Angående det du skrev til Keiko over: Ja, United vil nok miste en del av halehenget om det blir nedrykksstrid. Men husk at United var det engelske laget med flest tilhengere i Norge også før 1993. Merk også at selv om Liverpool ikke har vunnet serien på 20 år, har de fortsatt mange, mange fans i Norge. Riktignok begynner disse å bli gamle og bitre Tongue out 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3