Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 26 nov 11, 14:36

Man må kvalifisere seg til interkretsserien. Det vil si at FFK ikke kan stille guttelag i interkretsserien i 2013 heller, så vidt jeg skjønner det. Må si jeg er veldig spent på hva som skjer dersom FFKs guttelag skulle vinne KM junior (noe jeg anser som veldig usannsynlig dog). Da vil man jo ha to FFK-lag kvalifisert til interkretsserien for juniorlag.

Det kommer en ny bane på Merkur etter hvert. Vet ikke helt hvor langt klubben er i denne prosessen, men jeg har skjønt at det diskuteres hvorvidt det skal være undervarme eller ikke. Den økonomiske forskjellen på undervarme og ikke er veldig stor.

Den nye treneren Magnus Pettersen har jeg ikke kjennskap til. Den andre, Per Gunnar Knudsen, kjenner jeg imidlertid ganske bra til. Dette er en engasjert og dyktig trener som er opptatt av spillerutvikling fremfor lagutvikling - en mangelvare blant ungdomstrenere i Norge i dag. Han har også en moderne og spennende fotballfilosofi. I tillegg regner jeg med at det øvrige apparatet i FFK kommer til å være rundt dette laget; Trond Amundsen skal jo også være spillerutvikler.

Syns det er meget positivt at FFK får i gang et guttelag. Dette er gull verdt for klubben. Tror dette vil styrke juniorlaget på sikt også. Hospitering opp er lettere når spillerne allerede har kontrakt, og ikke bare er bylagsspillere. Det gjør at overgangen fra guttefotball til FFK junior ikke blir så stor. I tillegg er spillerne sikret mye høyere kvalitet på alle treningene de deltar på, i motsetning til når de bare har to treninger i uken i FFK-regi på bylaget.

Spennende!

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340