Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 nov 11, 12:50

Jeg tror ikke landslaget trenger en like gedigen ungdomsrevolusjon som Plankekæll mener, men jeg er enig i at det er flere unge spillere som bør få prøve seg.

At Jarstein og Bugge Pettersen står, syns jeg er rimelig. Det er de to beste keeperne Norge har. Grytebust er spennende, men per dags dato ikke god nok.

I forsvaret spiller Espen Ruud en dårlig kamp, men han har gjort det greit tidligere. Høgli er jo uansett glimrende der. Wæhler må ut av troppen, Demidov inn på plassen hans og Nordtveit/Hovland som reserver. Hangeland og Riise er selvsagte.

Tettey har aldri imponert meg nevneverdig på landslaget. Syns også Grindheim har tapt seg. Mener Wolff Eikrem bør starte kampene, han tilfører midtbanen pasningsferdigheter. Resten av laget er forsåvidt greit.

Mener at startelleveren trenger noen små justeringer. Det store problemet er imidlertid hvem han tar med på benken i en privatkamp. At Simen Brenne og Daniel Braaten er her, er for meg en gåte.

Ser heller ikke noe prekært behov for at Drillo skal gå. Spillestilen hans er ikke så ekstrem som alle skal ha det til.

Den viktige debatten når det gjelder norsk fotball, er imidlertid ikke landslaget. Det er spillerutviklingen som er et problem. Drillo har jo ikke akkurat noen drømmejobb når man ser materialet han har å jobbe med. Ettersom vi er for dårlige til å komme til noe sluttspill de nærmeste årene, bør fokuset flyttes over på barne- og ungdomsfotballen.

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340