Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 28 okt 11, 09:44

Opprinnelig postet av Arte et labore

Opprinnelig postet av Bedreviteren
Nå fikk vel ikke akkurat Johansen styrket laget med spillere som  Tarik, Horn, Hussain, Landgren, Ruud Tveter, Hansen, så å sammenligne det blir vel litt feil.  Vi kan vel også å plukke ut 3-4 spillere som tjener mer enn hele Sarpe stallen, så i det perspektivet er vel ikke det å komme ett par plasser høyere eller 7-8 poeng foran sarp noen grunn til å slå seg selv på brystet.

Tarik, greit, en klar forsterkning. De andre har prestert godt, men Aune må da også nødvendigvis være noe av grunnen til at de har blomstret? Ser man på Sarpsborg 08 så har vel spillerne der stagnert i år. Roar har ikke klart å løfte laget videre, taktikken deres ble tidlig avslørt, og det har tydeligvis ikke vært noen Plan B der oppe.

 

Det er akkurat det som er problemet. Dem fleste av dem viste solide takter når dem kom, men har visnet mer og mer. Sammen med flere av dem gode spillerene vi hadde fra før. Vi har en kjempe spennende og ganske god stall. Såpass tro har ihvertfall jeg på dem. Men vi har ikke rett mann til å dra dem videre fram. Tarik har scoret ca som forventet, men spillemessig hadde jeg forventet mer, synes han dominerte og satte langt mer preg på kampene sist han var her. Nei, det har tydeligvis ikke vært noe plan B der oppe, men den er jaggu ikke lett å oppdage her heller.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f