Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 okt 11, 21:32

Jada vi kan analysere oss i hjel, frem og tilbake og opp og ned i mente på hva som har gått galt med klubben i høst og hva som har skjedd etter sommerferien. Vi kan også legge oss ned og surmule over salget av Raio og Gamboa til nye klubber og også skrike om ny trener til klubben og bytte av ledelse osv.. Vi kan også boikotte oss i hjel pga mandagskamper og flytting av kamper i ett kjør..

Men det er faktisk ikke det klubben trenger nå, det er faktisk ikke det guttane trenger nå, de trenger vår støtte, våre heiarop 2 ganger 45 minutter. De trenger at vi støtter opp om laget. Tenk tilbake på fjorårssesongen, publikum begynte å svikte laget å rope på ny trener, laget kom til kvalikk og spilte ut både Løv Ham og Hønefoss og rykket opp til Tippeligaen.

På mandag er det planlagt boikott av Plankehaugen.. Hva om vi boikotter den boikotten og reiser inn til Ullevaal, står sammen og synger og heier guttane frem til seier over Martin Andresens gutter. FFK kan de også, de viste det idag mot RBK som egentlig var nada, null og ingenting å snakke om.. Jeg skal se om jeg finner noen penger for jeg skal på Ullevaal uansett!

Kommer du..?

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f