Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 okt 11, 10:14

Opprinnelig postet av kjell-H

Nja.Tror ikke det blir så ille.Vi kan jo gjøre som sogndal og spille med 5 forsvarere og 7 stk i forsvar i 2omgangSealed

Problemet er at vi ikke mestrer denne typen spill, og takke fa**n for det!

Sånn som jeg ser det er dette  en type fotball som ingen i hele verden driver med, bortsett fra kanskje i Italia (som vi alle vet har ikke Italienerne æresfølelse). Hvorfor? Fordi det ikke er gøy! Fordi det er en ukultur! Fordi det innebefatter total mangel på respekt for tilskuerne.

Ah, kanskje det er grunnen til at Sogndal ikke spiller god fotball? De har ikke nok tilskuere? Der borte vil man jo ikke merke forskjell på fotballkamp med og uten tilskuere! Da vil jo ditto reaksjon på møkkafotball glimre med sitt fravær!

Nei, helt seriøst: Vi kan rett og slett ikke velge å legges oss tilbake med en slags 5-5-0 -formasjon. Vi behersker det ikke, vi synes ikke det er gøy, vi mister all aggresitivitet, og vi vet, i våre fotballhjerter, at dette er en takltisk blindgate inne fotball.

Nei, vi må gå fram på banen: Det er DA vi er gode, det er da vi har høy aggresivitet. Vi er uansett dårlige til å utnytte sjansene våre (noe møkkalaga er gode på, fordi det er deres eneste sjanse), så vi må fram og produsere MANGE målsjanser.

Vi vet vi er gode nok til å holde ballen unna motstanderlaget i minutter i strekk, og det er akkurat det vi skal gjøre. Vi må bare bli flinkere til å overraske med lengderetningpasninger med jevne mellomrom. Vi må bevege oss på midten sånn at vi får små overtallssituasjoner som gjør at man kan sende avgårde nye pasninger med kvalitet osv, osv.

Folk på stadion vil aldri akseptere defensivt, destruktivt spill, ei heller på bortebane; det er så mange som ser bortekampene nå, svært mange vil legge merke til netopp denne typen destruktivt, defensivt spill.

Dette er nemlig det som ligger i veggene på stadion. I Fredrikstad spiller vi VÅR type fotball!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340