Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 04 okt 11, 14:46

Opprinnelig postet av thejester

Er dommerne så dårlige i Norge som du skal ha det til, Madserazzi?

 

Ja!

Nøkkelen er spilleforståelse. Alt for mange kamper blåses i stykker her til lands, og dommerene er helt sinnsykt dårlige til å finne ut hvor lista skal ligge, for så å holde den der. At dommere gjør tabber skal de absolutt få lov til( feil vurdering i straffesituasjon, badeball, hands man ikke oppfatter osv). Dette er en del av spillet, og slik skal det være.

Berntsen dømte en møkk dårlig kamp, og burde få karantene. Det skal ikke være mulig at dommern bruker flere minutter på å dele ut ett gult kort, og konstant trekke ned tempoet i kampen. Når dommern er den som står for drøying av tiden er det noe fundamentalt gæærnt.

Tilbake til kampen så må Aune finne en måte for å øke tenningsnivået på spillerne fra start. Vi har jo sett at de evner. Kan ikke fortsette å sove fram til vi har en eller to i sekken. Vi får heller tåle gule kort og karantener fram til spillerne blir mer modne. Det er mye urutinerte unggutter utpå der, så får vi håpe at de klarer å holde hodet kaldere med litt mer rutine.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340