Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 26 sep 11, 13:25

Opprinnelig postet av Marensius

Spiller det noe rolle om det er TA eller TFA som har skylda, begge er med i et trenerteam som underpresterer. Det viktigste er å se på tallene som ble nevnt tidligere her:

I 2009 hadde han klart lavere poengsnitt i de kampene han ledet enn både Grönis og ikke minst Tom. Hadde Tom kommet tidligere hadde vi nok klart oss.

I 2010 presterte han å lede laget med Adeccos desitert største budsjett og beste spillerstall inn til en tredjeplass. Heldigvis tok Amundsen over spakene på slutten og sikret opprykk.

2011 trenger ingen ytterligere kommentar.

De tre sesongene har vært krisedårlig, og spillet har ikke vært imponerende heller.... Så jeg lurer bare egentlig på hvorfor vi lar denne treneren få fortsette... Greit at nok at folk her inne ikke syntes vi skal bytte trener nå, det er jeg velforsåvidt enig i, vanskelig å finne en ny trener nå over natten.... men jeg håper virkelig at FFK har begynt å se etter alternativer for neste sesong....  For det som har skjedd siste tre sesongene er krisedårlig........

Det der blir så usammenhengende med virkeligheten at det blir for fjernt.. Du kan f.eks ikke oppsummere 2010 i Adecco med at vi hadde det største budsjettet og beste spillerstallen, og at da 3. plass er et av argumentene du bruker til å si at TFA er for dårlig. Så svart og hvitt var det ikke.

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f