Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 17 sep 11, 10:45

Opprinnelig postet av foyn

1) Sarpsborgs 4 beste spillere (vanskeligst å erstatte) er Hoås, Jørgensen, Jusufi og Røn. Har ikke tellet opp, men jeg vil tippe at de har vært fit for fight i 30-40 % av kampene. Man kan selvfølgelig argumentere med en tynn stall osv, men en skadefri første ellever for Sarpsborg er midt-på-tabellen materiale i Tippeligaen..

Også dersom du sammenligner med de andre klubbenes antatt beste 11? I så fall er jeg ikke enig. Dersom du snakker om et Sarp 08-lag som fikk stille skadefritt og uten karantener en hel sesong, mot lag som ikke var så heldige, kan du nok ha rett. Det er dog noe de fleste klubber opplever svært sjelden - for ikke å si aldri.

Videre, den tynne stallen er vel nettopp det viktigste argumentet for å tippe S08 ned i utgangspunktet. Dere har en del gode spillere, men for å overleve trenger man kanskje 13-14 som holder nivået.

Når det gjelder denne "nedrykk er ikke så farlig"-holdningen: Hvordan forholder de mer ambisiøse spillerne i klubben seg til dette? For sin egen del ønsker vel de fleste å spille på så høyt nivå som mulig, og når de har sett at de kan prestere på TL-nivå vil det vel være svært fristende å si ja til en TL-klubb ved et eventuelt nedrykk?

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340