Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 13 sep 11, 22:42

Opprinnelig postet av Welhaven

Opprinnelig postet av alejandro

Til Welhaven

Hvilke spillere som skal evalueres? Hele laget og hver enkeltsspillers bidrag til kollektivet selvfølgelig! Dette gjelder jo selvsagt også trenerteamet. Hvilke grep som må gjøres kan man jo ikke si før evalueringen er ferdig og man har kommet til en konklusjon, det er jo det evalueringen skal gi svar på.

Det er vel ikke vanskelig å skjønne at jeg med utvikling mener at laget ikke har blitt noe særlig bedre enn i fjor, noe som er beklagelig. At det var mye rart i fjor kan jeg gjerne skrive under på, men det er jo det som er poenget mitt, jeg og mange andre hadde håpet at de skulle ta ett og gjerne to skritt i riktig rettning.

 

Det som du ikke tar i betraktning er at nesten hele laget er helt nye i startelleveren. De som er faste som spilte i fjor, er Borges, Staw (selvom Masalin spilte mye av kampene i fjor), Thomassen og Askar. Tidvis får vi innhopp av Martinsen og Ramberg, men disse ser jeg på som innbyttere, noe de er.

Samtidig er det flere som ikke har spilt i Tippeligaen i det hele tatt, også sentrale spillere. Du kan ikke sammenligne i fjor med i år, da det er to vidt forskjellige lag.

 PS: Velkommen til forumet, alejandro! Hyggelig med nye folk :-)

At du ser på Vidar Martinsen som innbytter blir vel litt feil ,nå som Piroja har forsvunnet er han nok 1 valg sammen med Horn som stopper.Tror ikke Dure har tatt fra ham plassen på laget. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f