Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 12 sep 11, 02:12
Endret: 12 sep 11, 02:13
Endret av: Plankehue

Opprinnelig postet av Welhaven

 

 

Dæven så sinna vi var da???

Du burde roe deg litt ned.

Men at du mener at alt er dritt og elendig, så ta deg en bolle. Jeg har hørt er flott ortak som heter TAP OG VINN MED SAMME SINN Wink Ja, kampen i dag var ikke bra, og de siste har heller ikke vært så bra heller. Men å gå rundt å kalle folk dritt og andre ting hjelper ikke det heller.

Men hvis du leser så ser det ut til jeg og Plankekællen har forstått hverandre.

En av argumentene diner er at de er unge?? Ja, da vill spillet variere.

Det er faktsik en del nye spillere i år, som ikke har spillt så mye sammen. i stallen i dag er 6 nye spillere i år, 7 med Tarik.

Jeg trur ikke laget vårt er blandt de beste i år, jeg trur det kan bli en av de bedre, men det kan ta tid.

Ta lag som Man city og Chelsea: 2 kjøpe lag, hva har de til å vise av trofeer?? (ikke at jeg sier at FFK er et kjøpe lag, ta arumentet som det er ment som). det hjelper ikke ha verdens beste spillere, hvis de ikke kan spille sammen. Så til det jeg skal fram til. Man kan være heldig med at alt klaffer, ellers så må man faktsik la dem få sam kjørt seg(som det faktisk ser ut til at FFK trenger).

Det blir mye klaging på at man burde bytte ut den og den spilleren og det faktsik ut til at laget blir dårligere for hvert bytt som blir gjort.

Jeg har forsatt trua på at vi blir i tippeligaen og drømmer om å få tatt med bøtta hjem. Men vi må se realiteten i laget vårt. Syns mange blir for fort negative og klager for fort. Seff ser jeg nedrykkstreken kommer nærmere og nærmere. Men det hjelper forsatt ikke spre eder og galle bare med en gang ting går i mot oss.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f