Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 21 aug 11, 22:53

Jeg forstår ikke den enorme tilliten Lasse Staw har fått i mange sesonger i FFK. Han må ha en enorm tabbekvote i FFK?  Han har mistet tilliten flere ganger med god grunn. Men har kommet tilbake gang på gang uten at jeg skjønner hvorfor. Kanskje fordi han er lokal? At han har Norske U21 landskamper på CV`en sin?

Jeg vil beskrive han som en habil keeper på streken, men fryktelig dårlig i feltarbeidet. Etter min mening er han så dårlig i feltarbeidet, at han ikke har noe på elitenivå å gjøre pr. dags dato. Jeg kan heller ikke se at han har forbedret feltarbeidet siden første gang jeg så han i FFK-målet. 

I 2009 rykket vi ned marginalt. En av de viktigeste grunnene til at vi rykket ned, var at Lasse Staw fikk tillit i målet alt for lenge før han ble erstattet på slutten av sesongen.

I 2010 må FFK satse ungt. FFK velger å satse på Staw igjen. Det viser seg igjen at Staw ikke er god nok, og blir heldigvis erstattet av en bedre Masalin på slutten av sesongen. Dette tror jeg reddet kvalikplass og opprykket.

I vinter(2011) så trodde jeg Lasse var på vei bort. Han hadde blitt degradert til reserve-keeper og han var rask med å jakte på en annen klubb. Han var bl.a. i Danmark og prøvespilte. Tror det var flere steder også....var vel spania også. Plutselig i vinter så er Lasse inne i varmen igjen. Trenerteamet velger å gi han sjansen igjen uten at jeg kan se at Masalin har spilt seg ut av laget på noen måte?

Staw har etter min mening fortsatt sitt usikre feltarbeid denne sesongen. Han kan ha gode kamper hvis han ikke blir for mye utfordret i feltarbeidet. Enten blir han stående på streken uten å gripe inn som idag mot Tromsø (Rush mål), eller så er han ute i feltet og skal rydde opp som en full mann. 

Masalin er etter min mening en mye bedre keeper enn Staw i feltet og minst like god på streken. Det var deilig å ha Masalin tilbake i mål mot Molde i cupen, men i dag var Staw tilbake i mål igjen??

Jeg vil bare det beste for FFK og vil samtidig berømme Masalin for tålmodigheten han har med FFK-trenerteam.

 

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Vis Unita Fortior!
Are you a Glory Hunter? Sod Off!
Be Loyal Be Proud Be Stokie!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f