Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Dexter

Bedriftsspiller
Ble medlem: 20 jan 11
Innlegg: 13

Lagt til: 03 aug 11, 23:06

Opprinnelig postet av Arte et labore

Opprinnelig postet av Dexter
http://www.sa.no/sport/article2220994.ece Fossefallet samlet inn 100 tusen til "folkets spiller" i 2006 så fredrikstad har nok ikke patent på dette navnet.

 Men ble det noe suksess? .

Er litt usikker på hvilken spiller det ble. Det var vel snakk om hjelp til lønnsutgifter så det var nok enten Wiig eller Dylan Macallister. Sistnevnte var vel ikke akurat noen suksess.

Det vil ikke være noen krise med nedrykk. Med det mener jeg økonomisk. At det ikke er like gøy å spille i adecco er noe helt annet.

Spillere må vi ha for å stille lag. Forrige kamp måtte vi for første gang stille med kun 1 spiss, rett og slett fordi vi ikke hadde noen andre tilgjengelig. (Trulsen teller ikke). Breive og Røn måtte spille fra start selv om begge var halvskadet, og måtte selvfølgelig byttes ut begge to.

Jeg skal være enig i at jeg ser meg lei på at så mange skal være stolte av at de fleste spillerne er deltidsspillere og amatører. Det er de rett og slett fordi økonomien ikke tillater annet. Den dagen Sarpsborg får større økonomiske muskler, vil dette såklart endre seg. Det blir litt på samme måte som mange norske klubber skryter av alle talentene de har sluppet til de siste årene. Det er ene og alene pga den økonomiske krisen som rammet klubbene gjorde at de ikke hadde råd til noe annet. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f