Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 03 jul 11, 11:07

Det er verdt å merke seg at der man for én uke siden kunne tro at VIF var på full fart inn i medaljekampen, har de nå kastet bort muligheten ved å bare ta ett poeng på to hjemmekamper, mot to av lagene foran seg. De kan selvsagt ikke avskrives, siden avstandene er små, men dersom nå Molde vinner i dag er veien opp ganske lang for VIF. De har riktignok fortsatt to utsatte kamper som venter (hjemme mot Tromsø og borte mot Odd), men de fremstår ikke så sterke at de er noen opplagt gullkandidat.

Dagens hovedkamp kan bli en godbit. To landslagshelter fra 90-åra møtes som trenere i nordvest-oppgjøret. Molde hadde en god juni måned (fire seire, ett tap), mens Aalesund hadde 2-1-1 i samme måned. Tapet kom mot Rosenborg. Jeg holder nok Molde som favoritter her.

RBK-S08 bør være en grei H, siden smurfene mangler Jørgensen og Hoås (dog mangler RBK Prica, som er deres mest effektive spiss).

Start-Sogndal er veldig viktig for Start. Taper de denne, ligger de helt sist etter halvspilt sesong. Det er neppe godt for selvtilliten.

Brann-Stabæk er nok kampen med høyest underholdningspotensiale. Brann har mer å fare med offensivt enn defensivt, og mot et Stabæk-lag som er både kontringsvillige og dyktige på det, kan det bli tut&kjør. 3-3, noen?

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340