Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 01 jul 11, 08:10

Opprinnelig postet av Arte et labore

For de som holder seg oppdatert på antall poeng vi trenger. Viking lå nest sist før kampene i dag med et poeng i snitt per kamp, altså akkurat tretti. Med sitt ene poeng så gikk de forbi start som nå har 13 poeng på 14 kamper. Et snitt på 0,92 poeng i snitt per kamp, noe som utgjør litt under 28 poeng ved sesongslutt.

Nå er vi dessuten halvveis i serien og jeg ikke dette endrer seg så veldig mye de siste kampene. Jeg tror med andre ord fortsatt at vi klarer oss med tretti poeng, og da ligger vi sabla godt an med 20 poeng allerede etter fjorten kamper. Vi kan altså ta halvparten av poengene den neste halvdelen og fortsatt klare oss. Tror jeg.

Vi er ikke halvveis før på mandag Wink Uansett, det ser ut som nedrykksgrensa blir rundt 30 poeng.

Men hvilke lag som vil være i sumpa når fem-seks runder gjenstår, avhenger sterkt av hva som skjer i overgangsvinduet ... om Jørgensen går fra Sarp til RBK, som det har vært spekulert i, da er det bare å reservere plass i Adeccoligaen for 08. Sogndal har vel neppe planer om å forsterke, så de må regnes med i bunnen. Hva lag som Viking og Start gjør, er ikke godt å vite, men de kan ikke friskmeldes. Begge ville kanskje ha godt av å få inn litt friskt blod i stallen?

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340