Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 26 jun 11, 19:29

Opprinnelig postet av Tøfflus

Innbyrdes kamper må vi tilbake til opprykkssesongen 2003 for å finne, og da vant vi 3-2 hjemme og fikk noe jeg mener å huske var et relativt heldig 1-1 borte.

Hjemmekampen står jo også igjen som en av de store Stadion-opplevelsene de siste ti årene. Vi lå under 0-2 tidlig i kampen, men snudde og vant 3-2 etter at Markus Ringberg satte inn scoringer i det 80. og 90. minutt. Lars Petter Hansen scoret reduseringsmålet. En utrolig begivenhetsrik kamp, og ikke minst en helt enorm stemning de siste ti minuttene, og lenge etter kampslutt. Det var en av de kampene hvor jeg skjønte at dette kunne gå til opprykk, og jeg hadde heller aldri opplevd lignende stemning på Stadion før. Gode minner, altså.

FKH virker for øvrig å gjøre en veldig god bortekamp i dag mot Strømsgodset. Ligger kompakt og er gode i forsvar, men skaper også farligheter fremover på banen. Ledet fortjent til pause. I skrivende stund har Godset utlignet og kampen vipper, men FKH gjør en solid kamp. Ingen lett motstander, og et betydelig bedre fotballag enn Sogndal. Vi må heve oss betraktelig!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340