Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 22 jun 11, 23:15

Opprinnelig postet av Jens G Best

Fagermo og Borges & Tarik nå overaskende til opp til intervju på PC´en som står koblet opp til NRK.

--

Fagermo har en spennende måte å telle målsjanser på; "FFK scorer på de to eneste mulighetene de har, mens vi skaper en 12-13 målsjanser."

 

Odd hadde da virkelig flere sjangser enn oss, men spillet vårt i 1 omg står fremdeles til stryk, selv med seier til slutt. Syns også Aune må komme seg ned på jorda når han kritiserer de som klager på insatsen til guttane. Andre omgangen mot Start, hele kampen mot Odd sist søndag og 1 omg i dag står til stryk både ferdighetsmessig og insatsmessig, ingen spill med hjerte uta på drakta der nei. 2 omg i dag kommer Borges inn og ting sitter selv om vi ble spillt lave mot slutten, men da og først da er insatsen på plass. Det som er positivt er at FFK umulig kan selge Borges nå i sommer når de ser hvor tafatt resten av laget blir uteb ham. Jeg er glad jeg ikke er den som skal løse den kabalen til neste sesong hvis Borges ikke ombestemmer seg.....

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340