Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 15 jun 11, 10:54

Angående straffesituasjonen, så mener jeg det er vanskelig å konkludere. Jeg skjønner godt at Sarpsborg-supportere mener det var straffe, det samme ville jeg helt sikkert ment hvis situasjonen hadde skjedd med FFK.

Allikevel syns jeg Edvartsen klarer seg helt greit i den situasjonen. Det er ingen katastrofe ikke å blåse straffe, men det er helt klart kontakt, så han kunne fort ha gjort det også. Vanskelig å vurdere.

Syns ellers Edvartsen klarer seg godt. De gule kortene til Jabbie og Piiroja er soleklare. Mener imidlertid at han gjør helt feil når han gir Thomassen det gule. I et lokalderby som kan få høy temperatur syns jeg man skal være forsiktige med å gi for mange kort, og dette kortet var av det unødvendige og pirkete - selv om han sikkert har belegg for det i regelboka.

Det fins bedre bilder enn dette i analysen til fotballanalyse.com, men i forkant av straffesituasjonen er Gamboa håpløst feilplassert. Riktignok går både Horn og Piiroja ut for å støte og etterlater seg et gigantisk rom, men Gamboa ligger altfor langt bak. Lettere å se av tv-bildene, hvis noen har sumo. Dårlig av hele FFKs forsvarslinje, og sånn sett hadde en straffe og mål vært relativt fortjent i denne situasjonen.

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f