Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 mai 11, 00:00

Syns Ramberg får overdrevet mye kritikk. Han var dårlig i dag, men kritikken mot ham blir ofte unyansert. Det er fantastisk deilig å ha syndebukker, men noen ganger må man rett og slett spørre seg om kommentarene man skriver er velbegrunnede.

På 1-0 er klareringen dårlig, og slik jeg ser det kommer det blant annet av at han slurver med returløpet og kommer for sent i duellen. Har riktignok ikke sett mange nok repriser her.

På 2-0 tar han posisjonen til Horn, fordi Horn må ta høyrebacken. I det hele tatt er vi litt uorganiserte defensivt på kontringen. Ramberg legger seg på feil side av Chuma, og da kommer han på etterskudd hele veien. Samtidig tar Borges noen uforståelige skritt til venstre før pasningen går, og hadde han blitt stående hadde han stengt ballbanen. Dårlig valg, spesielt ettersom Molde er gode til å spille i disse rommene.

Som flere er inne på, tar Ramberg seg opp i 2.omgang, selv om jeg forsåvidt ikke syns han spiller bra da heller. Allikevel har Ramberg innledet sesongen greit, og man må få lov til å ha en kamp under pari i ny og ne. Det var flere som underpresterte i dag.

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340