Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 10 mai 11, 16:39

Opprinnelig postet av Erikk
Det var noe skriveri for en tid tilbake om noen norske unger som var på Upton Park for å se West Ham mot Man Utd. Ungene ble plassert på hjemmeplasser hvor de sto med Man Utd draker ol. Som dere husker ledet West Ham 2-0 men tapte kampen likevel, og jeg må si jeg har forståelse for at en det ikke er så veldig populært for hjemmefansen med skrikende/jublende unger oppe i allt dette.

Nå er jo dette et drøyt eksempel, i og med at området hvor West Ham holder til er et område hvor hooligan-kulturen ennå ikke har avgått ved døden ... Det er direkte amatørmessig av en turoperatør å arrangere tur til en slik kamp, uten å gjøre oppmerksom på at dersom man ikke står med bortefansen, så holder man kjeft og gjemmer eventuelle røde effekter.

Vår kjære spradebass, næringsminister (daværende kulturminister) Trond Giske, var jo i hardt vær da han høylytt jublet for RBKs mål mot Chelsea på Stamford Bridge, der han satt vel plassert på en litt fiinere tribunedel.

Generelt har jeg inntrykk av at mange mangler forståelse for at andre tar fotball mer alvorlig enn de selv gjør, og at noen blir regelrett forbanna om en motstanderfan sitter rett ved siden av og jubler. De fleste behersker seg, men med mindre man innfører personlighetstest i inngangsporten slik at man siler ut dem som lett lar seg provosere, bør man nok henstille bortesupportere om å gå stille i dørene.

Men i saken om 10-åringen har Molde-vakta dummet seg ut.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340