Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 10 mai 11, 16:15

10-årig RBK-fan fikk trøbbel med Molde-vakt

Hva synes vi om dette?

Jeg tenker at ja, det er en grunn til at man vil skille hjemme- og bortefans, og ja, man bør la være å gå i bortelagets farger om man ikke sitter/står på borteseksjonen. Men her var det altså snakk om en tiåring, som så kampen sammen med andre - og de andre var Molde-fans!

Jeg synes grensen bør gå ved å bli med på sanger og rop fra bortefansen. Når jeg er på stadion godtar jeg fint en person i bortelagets farger ved siden av meg på tribunen, særlig om det er en person med barn. Skjønner godt at ikke småbarnsfedre har lyst til å stå med den syngende bortefansen.

Grensen er nådd når en bortesupporter utenfor bortefeltet provoserer, ikke før. Som eksempel på en som provoserer, kan jeg jo nevne sarpingen som, på fjorårets kamp, sto midt på Gjensidige-tribunen og var med på "hater fredrikstad"-rop fra bortefeltet. Han bør være glad det var noen folk mellom ham og meg. Slikt mener jeg er utkastelsesgrunn. Skal man være med på slikt så hører man til på borteseksjonen. Alternativt foran storskjermen på Dickens i Sarp.

Kan også nevne en episode fra vår første TL-kamp i nyere tid, på Åråsen. Jeg og noen kamerater hadde billetter på langsiden (motsatt av der kanarifansen står), et stykke unna bortefeltet (og det var faktisk ganske mange Fredrikstad-folk på langsiden). Et stykke ut i andre omgang, da KFL dro i gang "reis opp, hvis du er Lillestrøm", og de gulkledde rundt oss reiste seg opp og sang med, var det en rødhvit dame i 40-åra som ba de gulkledde foran seg om å sette seg ned ...!

Men altså, hva mener folket? Hvor strenge skal man være når det gjelder bortefans utenfor bortefeltet?

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340