Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jasko

Juniorspiller

Ble medlem: 13 jun 09
Innlegg: 87

Lagt til: 29 apr 11, 19:17

Opprinnelig postet av Jonek

Fornuftig skriving, Dan.

Britisk eller Sydlansk?

Spiller ingen rolle for meg, men synes at dere som er litt / mye yngre enn meg, er for opptatt av hva de andre Ultras gruppene i Norge mener om sangvalg.

Jeg er så utrolig enig i dette her. Det er lov å "låne" melodier fra andre. Jeg hadde tenkt å kommentere dette i et tidligere innlegg.

Jeg er medlem av BHF, der ser vi en tendens til at det er mange som ikke lett tar til seg nye sanger. Dette er vanskelig da BHF bl.a består av mange hundre person og alle er ikke med hver gang, men en større del er at folk ikke gidder/ikke klarer å lære seg lange tekster. Derfor har BHF begynt med å introdusere "korte" sanger der det kun er 1-2 setninger. Da blir det også mye lettere for de som ikke er med i gruppen til å bli med på sangen. Og da blir lydnivået mye høyere.

Så mitt forslag er at dere prøver ut et par-tre nye sanger med få ord. BHF prøvde denne bl.a. og den funket utrolig bra. Sikkert pga at det kun er 4 ord (Oversatt: Den ene eneste, min BiH-[5 norske ord]). Uansett jeg har sett mange andre bruke den også, ingen "ser ned på deg" pga det. Til slutt ble alle supportere med. Et annet eksempel er å lage norsk versjon av denne. Høres fengende ut og det blir sikkert ikke mange ord her heller.

Opprinnelig postet av danan

Mange gode poeng

Hvis det er slikt at samarbeidet mellom PH og supras er ganske godt, så synes jeg dere burde jobbe enda hardere for å få det bedre. Hvorfor ikke et møte hvor denne klicken, som du kaller de, og supras samles. Prøve å komme til enighet? :) For det er synd at 50 personer av 2500 (2% av medlemmene?) skal føre til en dårlig stemning på kamp. Nå skylder ikke jeg alt på PH for det er sikkert alltid to sider av en sak.

Et annet forslag er at supras spres over feltet, istedenfor  å samles i midten. Da kanskje dere får med fler til å synge?

Dette er dog kun forslag fra min side, hvis noen gidder å høre etter ;)

---------------------------

-----------------
- E.D. #10 -
-----------------
- BHF since -
-----2000-----
-----------------


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f