Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jasko

Juniorspiller

Ble medlem: 13 jun 09
Innlegg: 87

Lagt til: 28 apr 11, 16:05

Opprinnelig postet av hedvalen

Personlig så savner jeg veldig mannfolka i alderen 25-50 år med sine kraftige røster.. Er disse vi må ha tilbake ! En fin blanding mellom Engelsk og Italiensk tribunekultur trur jeg hadde passa oss bra..

Det er nok et stort potensialet i mulige medlemmer for PH/Supras der ute. All denne "kranglingen" og disse uenighetene ødlegger en del for at antallet medlemmer øker.

Ta meg f.eks. Jeg er 25 år og stiller gjerne opp på kamper og synger (danser/hopper også om nødvendig) så røsten ryker dagen etter. Jeg deltar gjerne på bussturer også. Det frister dog veldig lite når jeg ser hva som skjer. Det er urolig lite som er organisert på feltet, folk slenger med leppa, og det er veldig lite TIFO f.eks. Hadde bare feltet virket mer organisert og folk støttet hverandre når noen faktisk prøver å gjøre en god jobb, så hadde jeg lett meldt meg inn. Og jeg kjenner ihvertfall til 3 andre som tenker slikt jeg gjør. Jeg melder meg gjerne inn i PH/Supras når/hvis dette blir ordnet opp i.

Derfor tror jeg at både PH og Supras (og FFK forøvrig) har en del å vinne på å sette seg ned og lage en plan for hvordan de lettere og bedre skal samarbeide. Slik det er nå fungerer der rett og slett ikke!

---------------------------

-----------------
- E.D. #10 -
-----------------
- BHF since -
-----2000-----
-----------------


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f