Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 18 apr 11, 11:46

Det skal nok noe til før vi mobiliserer 5000 mann til en bortekamp igjen ja ... men jeg må si at den største skuffelsen jeg har opplevd i så måte var å stå på bortefeltet på Lerkendal i 2009 og innse at flertallet av de som sto der var slike som meg selv - Fredrikstad-folk som bor i Trøndelag. Det var antagelig ikke 50 stykker totalt engang ... mens i årene forut var bortefeltet typisk smekk fullt.

Jeg har inntrykk av at folk gikk litt "mett" i 2008, og at alt gikk galt i 09 hjalp vel ikke til å skape ny giv akkurat. En skal kanskje ikke undervurdere det inntrykket Plankehaugen ga utad heller, som en gruppe som slet med splid og interne stridigheter? Kanskje ikke like fristende for ikke-medlemmer og medlemmer som er med bare pga billige borteturer å bli med da, som mens det var positiviteten som dominerte.

Men i år er i hvert fall positiviteten på vei tilbake, så får vi se om det også gir utslag i større interesse rundt borteturene? Å starte med to turer til Vestlandet og tredje bortekamp på 2. påskedag er jo ikke ideelt. De fleste bortekampene på Østlandet er i andre halvdel av sesongen i år.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340