Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 16 apr 11, 10:36

Opprinnelig postet av Erikk
Jeg er en realist, vi har laget som kom på 3. plass i adeccoen, med god kvallik og god sesongstart er vi på vei. Men vi er vedlig sårbare for skader/karantener og motgangen kan komme før vi aner. Å hause opp med å snakke om "avstand til serieleder" eller "vi skal styre kampen mot Rosenborg" skaper helt urealisteiske forventninger som igjen gir høye skyldre på spillerne våre og hets fra tribunen, slik vi har slitt med så mange ganger før. Jeg etterlyser edrulighet.

Enig i dette. Personlig har jeg lagt forventningene på "slippe den verste nedrykksstriden" - klarer vi det er jeg fornøyd med sesongen. Vi har slett ingen bred stall, vi har en del unge folk som naturligvis vil variere i prestasjonene, men vi har fått en positiv sesongstart.

Styre kampen mot RBK kan det hende vi kan gjøre, men å forvente det - enn si kreve det - det har ingen hensikt utover å gi spillerne høye skuldre forut for en kamp hhvor vi har alt å tjene på det motsatte. Vi er nyopprykket, RBK er regjerende seriemester ... vinner vi, blir jeg kjempeglad, og finner fram konjakken. Jeg trekker definitivt ikke på skuldrene, sier "bra, men det skulle bare mangle" og tar et glass melk.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340