Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 30 mar 11, 13:32

Det er bare en god grunn til at FFK skal selge nå, og det er at den økonomiske situasjonene krever det.  

Målet til Borges er ikke VIF eller RBK, men en større liga.  Og utstillingsvindu bestemmes ikke av hvor stor klubben er i Norge, men av agenter og deres oversikt og her er FFK et like bra sted å være som i VIF.  VIF har ikke så mye å vise til annet enn potensiale. VIF har et par europakamper, men det blir lite ekstra når Borges også spiller landskamper.  FFK og Fredrikstadfolk må slutte å se på VIF som en mye større klubb, legg den respekten godt til side.  

Synes Beer har helt rett, FFK bør også sikte høyt i tippeligaen.  Ikke for at FFK har kroner til det, men FFK har mange gode spillere og hvis de får ut like mye av dem som S08 eller Haugesund får av sine kan det holde langt.  Det eneste som er sikkert i tippeligaen er at man ikke på noen som helst måte kan bruke fjoråret, innkjøp under vinteren eller resultater i treningskamper for å tippe hvem som topper og hvem som flopper.  Det er mange overraskelser hvert eneste år og den første runden var ikke noe unntak.  Hvem forventet sølv i 2009 sesongen? Hvem forventet nedrykk i 2010? 

Jeg ser heller at FFK tilrettelegger mest mulig for Borges under hele sesongen mht hans ønske om å komme seg videre til bedre liga.  En Borges som trives vil være gull verdt også i kroner og øre.  FFK vil kunne tjene langt mer som et bedre sponsorprodukt enn ved et salg nå.

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f