Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 25 mar 11, 16:36
Endret: 25 mar 11, 16:37
Endret av: Scout

Det er sikkert flere enn meg som gleder seg til denne kampen. Har dessverre ikke billett, men blir blant de mange som tar den på TV. Det er lenge siden jeg har gledet meg skikkelig til en landskamp, men nå gjør jeg det! Jeg er full av nerver og forventning. En eventuell seier vil nesten innebære EM-billett. Da har vi skikkelig grep om ledelse i gruppa, og vil uansett ligge meget godt til mtp å bli beste toer (dersom Portugal går forbi) Det betyr i hvert fall 1,5 fot innafor EM-porten som Nils Johan Semb sa på Golden Goal i går. En av de viktigste landskampene på LENGE!

Vi har Carew og Høgli ute, men Danmark har Nicklas Pedersen og Simon Kjær ute. I tillegg er Nicklas Bendtner usikker. Mtp Drillos resultater med denne utgaven av "Drillos", danskenes usikre spillere og vår fordel av hjemmebane, vil jeg (som flere andre) holde Norge som favoritter. Jeg tror også på seier i morra. Det er typisk Drillo å vinne slike kamper, og han er en skikkelig luring. Nøkkelspillere i angrep blir Gamst og Riise på venstrekanten, med en anvendelig Moa i god form på topp. Hauger og Grindheim må jobbe utrettelig med ballgjenvinning og som en forlengelse av forsvarsrekka sentralt på midtbanen. I bakerste ledd har nok Hangeland og Wæhler kontroll. Jeg kjenner dog at jeg litt spent ifht Ruud på høyreback. Jeg kjenner ikke til hvor godt han gjør det i dansk fotball. Jarstein vokter buret, noe jeg tenker er helt riktig. Toppnivået hans virker høyere enn Bugge sitt, og jeg håper og tror at mr. Almenning er "der" nå, selv om den norske serien nettopp har begynt.

 

Hva tror folket? Blir det seier og folkefest? Blir det en kjedelig 0-0 kamp hvor ingen av stjernene viser seg fram? Eller blir vi tatt på senga av danskene og taper hjemme?

---------------------------

Vi har igjen mistet Tippekampen med Arne Scheie! =(
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340