Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 25 feb 11, 14:10
Endret: 25 feb 11, 14:53
Endret av: Knuty

Opprinnelig postet av Jasko

Har tenkt å kjøpe to billetter fra denne siden: http://www.1st4footballtickets.com/ Noen som har kjennskap til den? :)

Denne siden inneholder en del anmeldelser av 1st4footballtickets. Tilbakemeldingene er veldig varierte, for å si det mildt. Tilsynelatende har det fungert bra for en del - og fullstendig fiasko for andre.

Det var vel neppe så mye hjelp - men personlig hadde jeg vært skeptisk i alle fall.

Forøvrig er det jo forbud (les litt om det her) mot slikt videresalg av billetter i England. Forbudet følger av section 166 av the Criminal Justice and Public Order Act 1994. Nettsider som drives fra utenfor England prøver jo likevel å lure seg unna regelverket. (Nettsiden du fant over drives fra Madrid virker det som). Tidligere har det vært ganske store aksjoner for å få stengt slike nettsider - denne aksjonen tok over 100 nettsider for eksempel.

Med andre ord er det nok vanskelig å finne en pålitelig nettside, som drives av folk du kan stole på. Man ser jo stadig vekk at det selges billetter til arrangementer lenge før billettene er produsert engang.

-

Det virker som noen nettsider slipper unna regelverket nevnt over, ved å inngå en samarbeidsavtale med klubben om videresalg av billetter.  Viagogo har en slik avtale med Chelsea  virker det som (i tillegg til Man Utd og Everton i alle fall).

Edit: Det hjelper ikke deg. Viagogo-avtalen er visst kun for salg av sesongkortbilletter som ikke blir brukt, til medlemmer av klubben og andre sesongkortholdere.

Opprinnelig postet av Viagogo
Limitations to who can buy and sell

Only Chelsea FC season ticket holders can sell their tickets and only True Blue members and season ticket holders can buy tickets. You have to activate your account before you can sell or buy tickets.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340