Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 534

Lagt til: 20 feb 11, 18:26

Opprinnelig postet av scheien

Opprinnelig postet av JipJap

Aune rykket faktisk opp med FFK i fjor, så så ræva var han ikke.

kan si det på den måten. men kan også si at han såvidt klarte å rykke opp med den beste spilerstallen 1 div har sett på mange år. med den stallen han hadde skulle vi vært klar for opprykk i oktober. så det blir litt for dumt å si at han er flink fordi han klarte å rykke opp.

Det blir også litt for dumt å uttale seg om en trener på et slikt grunnlag, det å si at han ikke har respekt i spillergruppa er jo kun noe du har fått inntrykk av, ettersom det ikke stemmer. En av grunnene til at Tarik valgte FFK var nettopp fordi han har jobbet med Aune før og trives under han. Det blir dog bare spekulasjoner om han hadde kommet til FFK dersom at Aune ikke var treneren. Jeg syntes det er trist å høre at du har så mye hat mot en trener som kun ønsker å jobbe for at klubben i hans hjerte skal gjøre det bra. Det at FFK ikke rykket opp med en gang - har ikke med Aune alene å gjøre, om du hadde visst så mye som har blitt gjort i klubben det siste året så hadde du forstått at det ikke alltid er like lett (for spillere også) å ha fokus på det sportslige. FFK er en klubb hvor det er mange føleleser involvert og for flere av våre lokale spillere går det også inn på de når klubben sliter med utenomsportslige hendelser.

"Beste spillerstallen 1. div har sett på mange år" er vel å ta i litt, foreslår LITT edruelighet.

Til trådstarters spørsmål: Nei, jeg tror ikke FFK havner innenfor "Topp 5", men det har ingenting med Aune å gjøre. Jeg håper jeg på en plass midt på tabellen.

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f