Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jasko

Juniorspiller

Ble medlem: 13 jun 09
Innlegg: 87

Lagt til: 02 feb 11, 15:42

Opprinnelig postet av ffk1903

Har jeg lest feil når jeg har sett at PH-feltet ikke kan flyttes på motsatt side før den nye brua er ferdig, og i så fall, hvorfor det? Nå må vel den brua uansett være ferdig om et halvt år, så da skulle vel alt ligge til rette for at man faktisk kan bytte side og få vegger rundt?

Dessuten ville det vært greit å slippe sola midt i trynet under en del kamper. Deilig med sol, men ikke rett i trynet når man skal se fotball.

Kall meg gammeldags, slitsom, idiot, hooligan eller hva du vil. Men min personlige mening(hvis noen skulle bry seg) er at hvis du er medlem av en supporterforening, og du står på deres tribune, så skal ikke det å se kampen være ditt første prioritet. Du skal rope, synge og danse frem laget ditt.

Plankehaugen er veldig veldig flinke til å rekrutere og samle styrkene når det gjelder penger og dugnad for FFK. Det er stor kudos til dem! Men PH er også utrolig dårlige på det en supportergruppering skal være best på: TIFO, sanger og støtte fra tribunen. Jeg har lest forumet en god stund og er utrolig frustrert over at medlemmer av en supportergruppering ikke "orker å synge og hoppe i 90 minutter." Nei, det er da mange nok plasser andre steder på stadion for de som vil sitte og se på kamp da. Grunnen til at PH-feltet er et ståfelt er jo pga at det skal være mulig med mye forskjellig bra TIFO og hopping etc.

Jeg ser dog også at enkelte prøver å gjøre det beste ut av det, men lykkes sjeldent da det er mange i mot. Personlig synes jeg at en bør dele PH i "oldies" og "youngsters" (bare et forslag), der oldies kan sitte og synge når det passer dem, mens youngsters kan gjøre det supras gjør nå for tiden.

Men som sagt, alt dette er personlig syns-ing, og jeg har vel lite jeg skal si.... Synes bare det er så utrolig trist å se en så stor og bra gruppe med mennesker som brenner for et lag, men ikke får vist det for alle andre....

---------------------------

-----------------
- E.D. #9 -
-----------------
- BHF since -
-----2000-----
-----------------


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f