Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 jan 11, 00:32

Opprinnelig postet av Knuty
Enkelt og greit -  Ikke mat trollet.

Det enkle er ofte det beste. Hvor mange mossinger er igjen på forumet etter at ingen av provokasjonene bet på brukerne lengre? Ingen! Og hvis man først vil ta "hevn" så er i grunn ignorering den beste måten å gjøre dette på. Da blir motparten mer og mer frustrert, helt til vedkommende gir opp.

Nå har jeg gått igjennom brukerens hele 17 innlegg (utrolig at man kan provosere enkelte så mye på så få innlegg) og at vedkommende i 99% av tilfellene, altså i 16,83 av 17 innlegg, sprer løgn, fanteri og provokasjoner stemmer neppe. Han holder seg også, med unntak av ett innlegg hvor han stilte et spørsmål, i tråder som omhandler Sarpsborg 08. Slutt å skrive/lage disse trådene så forsvinner også mest sannsynligvis diskusjonsgrunnlaget.

For min del så syns jeg det er drittslenging begge veier, og at det hører litt med når to erkefiender rent bymessig har kommet på samme nivå. Om provokasjonen er bevisst, så er det vel ingenting som gir en bedre følelse enn at folk faktisk biter på. Å klage på vedkommende gjør neppe at det stopper. Å ignorere brukere man ikke liker - det virker faktisk veldig bra.

Om man lager sarpetråder på et FFK-forum og skriver mye møl og dritt, så er det naivt å tro at det ikke kommer sarpinger innom og svarer med samme mynt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f