Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 23 des 10, 06:58
Endret: 23 des 10, 07:46
Endret av: Patrioten

I ett intervju med FB sier Tarik at han trenger en ny start på karrieren sin og at den sansynlig blir i Norge. Virker som han er ferdig med Herrenveen, siden han ikke skal være med på deres treningsleir 6. januar.

Han kommer til å bruke den nærmeste uken til å tenke igjennom en del ting.

Han sier at favortittklubben er FFK og stråler opp, når han snakker om den. Men, han har verken snakket med Terje Høili, eller Jocke. Men, Tom Freddy har han snakket mye med. Rart at Terje Høili ikke har vært i kontakt med han, siden han vil ha tilbake til FFK.

 Han sier sannsyligvis at det blir en norsk klubb han kommer til å velge og er åpen for både Lillestrøm og Molde. Og at det er viktig at den han klubben han går til satser, for han vil proff igjen.

Hmmm, han stråler når han snakker om FFK, da lukter det FFK igjen. Men, det er viktig at klubben satser, da har vi kanskje en hemsko, siden vi ikke har penger til det.

Men, Molde ønsker å satse og har fått Solskjær, da velger han kanskje Molde?

Når det gjelder Lillestrøm, så fikk han fart på karrieren sin med Henning Berg igjen. Så hva tror dere, hvem velger han? Jeg tror han velger FFK.


Mod (Per Egil): For 'nte gang, flyttet til eksisterende tråd. Spillere som er bekreftet klare for FFK kan få egen tråd. Alle andre spekulasjoner, rykter og ønsker samler vi her.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340