Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 21 des 10, 09:35

Opprinnelig postet av Ståle
Er det virkelig bare jeg som synes at det er for tynt med informasjon fra klubben? Og da snakker jeg egentlig ikke om denne saken, men generelt?. Har det vært en spotslig evaluering? Hva ble resultatet av denne? Har Aune styrets tillit? Har Aune ikke styrets tillit? Ser vi etter flere spillere? Mye å lære om åpenhet feks fra Rosenborg synes nå jeg. Jeg har vært på så og si samtlige hjemmekamper iår og synes faktisk at det er viktig at vi som betalende publikum kan få litt informasjon utenom det F-b graver opp. Vi får jo greie på ting, men da stort sett uten unntak lenge etter at det har skjedd. Dette er forøvrig ikke ment som krass kritikk av klubben, men heller som et ønske om at det går an å åpne døra til "brakka" igjen.

Jeg sier meg enig med Mysthical her. Jeg ser heller en klubb som er litt tilbakeholden, enn en klubb hvor spillerne gladelig forteller journalistene hva de har på brødskiva til daglig og hvor ofte de har seg med damene sine. (Fævennens dekning av Start, med "Kleiven skremt av HAI", "Kleiven skremt av ELG" og så videre er et skrekkeksempel). Som supporter er jeg fornøyd med å få informasjon om konkrete ting som spilleroverganger og viktige avgjørelser. For eksempel er jeg glad for at klubben gikk ut med avgjørelsen om å la den innbruddsdømte spilleren  få en sjanse, samtidig som jeg synes det er greit de ikke har sagt noe underveis. Vi har ingen rett til å ha innsyn i den interne debatten i klubbstyret.

Artig at du trekker inn Rosenborg, forresten. De har jo under Hamréns regjeringstid blitt kritisert nettopp for å ha mistet den åpenheten de var kjent for under Eggen/By Rise.

---------------------------

“I used to have a saying that when a player is at his peak, he feels as though he can climb Everest in his slippers. ..."

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f