Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 15 des 10, 15:25
Endret: 15 des 10, 15:26
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av kjell-H

Ja jeg tror everton kan slå igjennom med å spille på topp sammen med borges.Når everton var her så jobbet han mye alene på topp noe som førte til at han måtte oftere ta den langeveien ned i vår sone og hjelpe midtbanen.

Det sistnevnte er i mine øyne heller et motargument mot at Borges og Everton ville ha passet godt sammen. Jeg tror det hadde blitt mye av det samme som da spissparet bestod av Tegström og Borges. Begge er best som litt tilbaketrukne spisser. De lurer i mellomrommet og er gode på å slå gjennombruddspasninger. Altfor ofte følte jeg at de "stjal" rom fra hverandre og lå i samme dybde. De fungerte rett og slett ikke sammen, og ødela mer for hverandre enn de produserte.

Noe av det samme tror jeg vi ville ha sett om et spisspar bestod av Everton og Borges. Everton er ingen bakromsspiss, men et oppspillspunkt som overraskende nok har meget bra tempo. Jeg klarer ikke helt å se for meg at dette ville ha vært den beste kombinasjonen.

Jeg er faktisk litt redd for det samme når det kommer til Tarik. I motsetning til hva mange tror, så er ikke Tarik noen typisk gjennombruddsspiss. Han er ikke av Nannskog-typen som ligger og lurer på offsidelinje. I stedet er også han god i mellomrommet og best når han kan komme på dype løp bakfra. Når FFK spilte med Gardar og Tarik, så var det i praksis en 4-4-1-1- formasjon med Tarik litt hengende bak Gardar. Tarik er ekstremt fotballintelligent og meget god defensivt. Han er genial til å trekke seg litt ned i banen for å ta ut det som ofte er motstandernes styringspunkt, altså en defensivt midtbanespiller. Tarik posisjonerer seg lurt og avskjærer ofte dette pasningsalternativet.

Når det er sagt, så er både Borges og Tarik veldig smarte spillere. De ville nok ha utfylt hverandre og og forstått hverandre langt bedre enn om Everton var en del av spissparet. En Borges/Tarik-duo har potensiale til å bli noe eksepsjonelt i norsk målestokk, og Tarik ligner med på Thorvaldsson i spillestilen enn hva Everton gjør.

Et gjensyn med Tarik i FFK-trøya hadde vært utrolig moro. Tenk hva det hadde hatt å si for sesongkortsalget!

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340