Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 05 des 10, 17:11

Det Willy Réne sier her om dobbel straff er viktig. Spilleren har fått sin straff i rettssystemet, og det er det aller viktigste. Samtidig har han fått saken ut i riksmediene, noe som heller sikkert ikke akkurat er morsomt for en gutt med fremtiden foran seg. Navnet har riktignok ikke blitt offentliggjort, men de fleste har vel mer eller mindre skjønt hvem det dreier seg om.

Derfor mener jeg at klubben ikke bør straffe ham ytterligere. Det må selvfølgelig gjøres klinkende klart at dette er totalt uakseptabelt av en FFK-spiller, og at det er nulltoleranse for at noe lignende skjer igjen. Videre bør man støtte spilleren.

Så vidt jeg kan skjønne var vel heller ikke spilleren i klubbens A-tropp da disse forholdene skal ha funnet sted, og det har ganske mye å si for hvordan FFK bør håndtere denne saken. Det er helt klart mindre "ille" å gjøre noe slikt for en jr.spiller, som tross alt ikke har klubben som arbeidsgiver, enn for en A-lagsspiller.

Da snakker jeg ikke om de kriminelle handlingene som sådan, de er like ille uansett. Men sett fra klubbens perspektiv er det en viss forskjell.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f