Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 15 nov 10, 13:21

Opprinnelig postet av Gressvikslampen

Norip:

 

JA til dialog og forhandlinger. Jeg tror at vi kommer lengre med det. Neste sesong vil vi starte forhandlingene med flytting mye tidligere (muligens før sesongstart), så vi vet hva vi må gjøre.

 

Grunnen til at avgjørelsen er tatt for neste sesong, er billettkartet over stadion, til salg av sesongkort osv. Forstå det den som vil.

Med andre ord, ja til forhandlinger hvor jeg mangler ett eneste forhandlingskort og må stille opp rumpa for neste ladning rævkjøring hver bidige gang? Selvfølgelig skal man forhandle, det er jo hele poenget med boikotten. Jeg kan ikke fatte at du er så apatisk at du kan si etter brutte løfter i to år (kommer til å bli tre) at vi bare må vente å se. Det har vi gjort, samtidig har klubben fortsatt å gi fullstendig blaffen i oss supportere. Vi har gjort alt man kan gjøre, har forsøkt å være fleksible, tilbudt fler former for hjelp, men klubben viser en skikkelig motvilje til å legge forholdene til rette for sine egne supportere. DnB-tribuna er muligens Norges aller beste tribune mtp stemning, FB-tribuna er tilsvarende ille blandt de moderne anleggene. Det er frekt, utakknemlig og stemmer overhodet ikke med hvordan andre personer i klubben prissetter de som lager stemning på Fredrikstad Stadion. For det er det flere som er flinke til.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f