Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 14 nov 10, 01:40
Endret: 14 nov 10, 01:42
Endret av: Supreme NTM

Hadde vi vært på DnB hadde denne stemninga blitt hørt myyye bedre og i tillegg spredd seg lettere til hovedtribuna som da blir rett ved, istedet for som idag - så langt som mulig vekk.

Vi kan helt enkelt ikke akseptere at klubben driter sånn i egne supportere som faktisk er med å hjelpe laget videre. Det er vel ikke akkurat god timing å fokusere på dette før kvaliken er over, men rett etter den synes jeg absolutt PH bør stille ultimatum til klubben hvis de ikke er villige til å samarbeide. Det er jo mange som har tilbudt seg å gjøre dugnadstimer og PH er nok absolutt interessert i å bidra med det som eventuelt skulle mangle (om det er mobile toalettløsninger, kiosk eller noe annet).

Det her er enkelt. VI hjelper laget, VI lager stemning, VI skal ha den kortsida med best akustikk (og fasiliteter for den saks skyld). Problemer med sponsorene er nevnt. Ja, da vet vi at sponsorene er viktigere enn supporterne for klubben. Hvis PH stiller ultimatum om full boikott eller boikott av synging, tror jeg pipa til sponsorene får en annen lyd. Et Fredrikstad Stadion uten stemning og hvor sponsornavnene blir forbundet med grunnen til denne fraværende stemninga - dét er ikke god markedsføring.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f